Description
Vartojimas:
Stevija skysto saldiklio panaudojimo galimybės neribotos! Jo galima lašinti į rankų darbo saldainius, ledus, gardinti varškę, blynelių tešlą, dėti į bet kokių kepinių tešlą, gaminant granolą, duonos tešlą, padažus, bet kokius gėrimus ir t.t.
Lyginant saldumą – 6–7 lašai stevijos su vanile atitinka vieną valgomąjį šaukštą cukraus (5 g). Kiekvieno žmogaus saldumo pojūtis skirtingas, tačiau stevijos tikrai reikia labai mažai, norint gauti puikų skonį. Gamindami maistą, palaipsniui didinkite stevijos dozę po vieną lašelį, kol gausite jums malonų skonį.
Ingredients
Storage conditions
Package
Nutritional value (100 g / ml)
Energy |
0 kJ/0 kcal |
Fat |
0 g |
of which saturates |
0 g |
Carbohydrate |
0 g |
Sugar |
0 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |