Aprašymas
Sudėti į verdantį vandenį. Virti 8- 10 min. Perpilti šaltu vandeniu.
Naudoti: salotoms, pagrindiniams patiekalams, sriuboms.
Sudedamosios dalys
išgrynintas vanduo 96,6%, konjako miltai 3,4%
Laikymo sąlygos
sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir pašalinių kvapų vietoje, kambario temperatūroje
Pakuotė
plastikas, pop.dėžutė
Maistinė vertė (100 g/ml)
| Energinė vertė |
30 kJ/7 kcal |
| Riebalai |
<0,1 g |
| - iš kuriu sočiųjų riebalų rūgščių |
<0,1 g |
| Angliavandeniai |
<0,2 g |
| Cukrus |
<0,1 g |
| Baltymai |
<0,1 g |
| Druska |
<0,1 g |