Aprašymas
Vartojimas:
Stevija skysto saldiklio panaudojimo galimybės neribotos! Jo galima lašinti į rankų darbo saldainius, ledus, gardinti varškę, blynelių tešlą, dėti į bet kokių kepinių tešlą, gaminant granolą, duonos tešlą, padažus, bet kokius gėrimus ir t.t.
Lyginant saldumą – 6–7 lašai stevijos su vanile atitinka vieną valgomąjį šaukštą cukraus (5 g). Kiekvieno žmogaus saldumo pojūtis skirtingas, tačiau stevijos tikrai reikia labai mažai, norint gauti puikų skonį. Gamindami maistą, palaipsniui didinkite stevijos dozę po vieną lašelį, kol gausite jums malonų skonį.
Sudedamosios dalys
steviolio glikozidas -tai natūralus stevijos lapų ekstraktas, distiliuotas vanduo, natūraliosios kvapiosios medžiagos (šokolado skonio), vitaminas C
Laikymo sąlygos
<30 laips.
Pakuotė
stiklas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė |
0 kJ/0 kcal |
Riebalai |
0 g |
- iš kuriu sočiųjų riebalų rūgščių |
0 g |
Angliavandeniai |
0 g |
Cukrus |
0 g |
Baltymai |
0 g |
Druska |
0 g |